Mockelsnas Herrgard uit Zweden kiest voor satelliet tv oplossing van Looman Hospitality TV Solutions

(Persbericht) Leidschendam, 31 maart 2012 – Het Mockelsnas Herrgard Conferentie Hotel heeft de wens van haar bezoekers ter harte genomen en heeft het aantal televisiekanalen uitgebreid van 9 naar 62 televisie kanalen. Het hotel, dat vanwege haar conferentie faciliteiten een grote internationale aantrekkingskracht heeft, kan met de satelliet oplossing van Looman Hospitality TV Solutions haar klanten ook na werktijd voorzien van alle benodigde informatie en ontspanning.
Hotel tv met 62 tv kanalen voor Mockelsnas Herrgard conferentie hotel in Zweden

Het Mockelsnas Herrgard Conferentie Hotel uit Zweden is gelegen in een natuur reservaat met prachtige meren. Het hotel dat de laatste jaren steeds betere pers krijgt vanwege de unieke ligging, service gerichtheid en haar uitmuntende keuken ziet nu ook het aantal internationale bezoekers de laatste jaren enorm toenemen.

Met de hotel tv oplossing van Looman beschikt Mockelsnas Herrgard over een zeer uitgebreid televisie aanbod van televisie kanalen tegen een bijzonder scherpe prijs.

Looman Hospitality TV Solutions
Looman Hospitality TV Solutions is leverancier van televisie en internet oplossingen voor de hospitality branche. Looman is hotel tv distributeur van Philips en levert aan hotels, ziekenhuizen, bungalowparken en woningbouwverenigingen. Uitgebreide informatie over Looman Hospitality TV Solutions is te vinden op http://www.looman.tv

« Terug naar het overzicht