Nieuws

Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7

Hybride tv zorgt voor snel en betrouwbaar tv en internet in hotels

Gepubliceerd op: 04-01-2016
Ervoor te zorgen dat het de consument het aan niets ontbreekt blijft de ultieme uitdaging van de hotelindustrie. Hiermee doelen we met name aan de verwachtingen die de hotel bezoekers hebben op technologisch gebied. Lees meer »

Campanile upgrade televisie aanbod in Nederlandse hotels

Gepubliceerd op: 18-09-2015
De Campanile hotelketen is druk bezig in haar Nederlandse hotels het televisie netwerk en aanbod te upgraden naar de laatste tv standaarden. In samenwerking met KPN Digitenne is Looman Hospitality TV Solutions bezig het televisie signaal en aanbod te optimaliseren. Lees meer »

Hoe zorg je ervoor dat hotelgasten direct boeken via jouw eigen website?

Gepubliceerd op: 06-11-2014
Het is de hoteliers een doorn in het oog maar daarentegen voor velen ook pure noodzaak: het gebruik maken van de vele Online Travel Agency’s (OTA) en boeking sites als Tripadvisor en Booking.com. De reden is deze sites vanwege hun sterke positie in de zoekmachines een grote naamsbekendheid en vindbaarheid hebben met als resultaat enorme bezoekersaantallen per maand. Lees meer »

Stijlvol overnachten in ’t Goude Hooft in Den Haag

Gepubliceerd op: 19-08-2014
Het blijft altijd een uitdaging om een hotel restaurant te vernieuwen en toch het historisch karakter ervan te bewaren. Zeker wanneer de historie van het pand terug gaat tot 1423. Lees meer »

Nieuwe generatie Philips Smart TV’s op komst

Gepubliceerd op: 29-04-2014
Als marktleider in de hospitality branche blijft TP Vision de Philips Smart televisies verder ontwikkelen en is de 4e generatie inmiddels in aantocht. Innovatie en Total Cost of Ownership (TCO) zijn de succesvolle ingrediënten achter de opmars van Philips hotel televisie. Lees meer »
Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7