Nieuws

Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7

Star Lodge hotel in Utrecht, vier sterren kwaliteit in een 2 sterren jasje

Gepubliceerd op: 31-03-2014
Een low budget hotel met een vier sterren uitstraling kom je niet vaak tegen. Nederland is er echter één rijker, het Star Lodge Hotel in Utrecht. Het 85 kamer hotel heeft zojuist haar deuren geopend en heeft ruime kamers met een inloopdouche, heerlijke bedden, Philips Smart TV’s en glasvezel internet in het gehele hotel. Wij vragen ons bijna af hoe high-end er dan uitziet .. Lees meer »

Philips Smart TV brengt Hospitality tv naar een nieuw niveau

Gepubliceerd op: 05-02-2014
De nieuwste versie van het Philips Smart TV dashboard heeft de functionaliteit wederom uitgebreid en brengt zowel features die voor zowel de hotelgast als de hoteleigenaar bijzonder interessant zijn. Lees meer »

Philips hotel tv wint gerenommeerde BD Travel Award voor 2013

Gepubliceerd op: 16-12-2013
Voor het vijfde jaar op rij deelde het gerenommeerde magazine Business Destinations internationale awards uit voor de reisindustrie. Lees meer »

Trends en ontwikkelingen in de hospitality branche voor 2014

Gepubliceerd op: 05-12-2013
Waar gaan we naar toe in de hospitality branche? Welke ontwikkelingen zijn er aan de gang en welke dient u in de gaten te houden. Kortom, voor de 3e keer in successie, trends en ontwikkelingen in de hospitality branche. Nu voor het aankomende jaar 2014. Lees meer »

Deskchannel voorziet uw hotelgast van visuele up-to-date informatie

Gepubliceerd op: 13-11-2013
Als business partner van Hospitality TV Solutions voorziet Deskchannel uit Haarlem de hotelbranche van informatieve displays in verschillende formaten om de hotelbezoeker optimaal te informeren over activiteiten of evenementen in het hotel maar natuurlijk ook daarbuiten. Lees meer »
Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7