Nieuws

Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7

Info- en entertainment bij hotel Epping in IJsselstein naar een hoger niveau

Gepubliceerd op: 15-10-2013
Hotel Epping uit het centraal gelegen IJsselstein heeft haar televisies in de kamers vernieuwd én naar een hoger niveau gebracht met de 42inch hotel tv’s van Philips. Lees meer »

Van der Valk vestigingen kiezen voor Philips tv en Looman Hospitality TV Solutions

Gepubliceerd op: 15-05-2013
In de afgelopen maanden hebben de Van der Valk hotels Den Haag-Wassenaar, Eindhoven, Roermond, Sassenheim, Stein-Urmond en Venlo gekozen voor de nieuwe kwaliteitsmodellen hotel televisie van Philips. Lees meer »

Wifi in hotels belangrijker dan een goed ontbijt

Gepubliceerd op: 29-11-2012
Leidschendam, 29 november 2012 - Zo’n pakweg 15 jaar geleden ging het de hotel bezoeker om drie dingen: een lekker bed, een nette badkamer en een goed ontbijt. Die tijd is echter voorbij. De klant is veeleisender geworden en internet toegang staat vaak bovenaan de wensenlijst wat de hotel bezoeker gebruikt bij het selecteren van het hotel. Lees meer »

Satelliet tv verslaat kabelmaatschappijen in hotels

Gepubliceerd op: 15-10-2012
Leidschendam, 16 oktober 2012 - Nu analoge kabeltelevisie aan het verdwijnen is zitten hotels die een B2B contract hebben met de kabelmaatschappij voor de levering van hotel tv met een probleem. De kabelmaatschappijen verwachten van de hotel eigenaren dat men investeert in een digitale oplossing maar zo eenvoudig is dat niet. Lees meer »

Van HDTV naar Ultra HDTV (UHDTV)

Gepubliceerd op: 10-09-2012
Leidschendam, 10 september 2012 - De ontwikkelingen in de tv wereld staan niet stil. Na de intrede van de flat screen televisies en de invoering van HDTV is Full HD langzamerhand de norm geworden bij de aanschaf van nieuwe toestellen. Ook LED en 3D worden bij vele toestellen ingebouwd maar deze laatste twee technieken lijken niet doorslaggevend bij de keuze voor een bepaald type televisie. Lees meer »
Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7