Nieuws

Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7

Prominent Inn kiest voor Philips hotel tv en ontvangst via de satelliet

Gepubliceerd op: 07-08-2012
Leidschendam, 7 augustus 2012 – Om tegemoet te komen aan de wensen en behoeften van de internationale klant heeft het Prominent Inn hotel uit Noordwijk haar hotel tv's en hotel tv systeem geupgrade. Gekozen is voor digitale televisie in HD kwaliteit via de satelliet met 36 nationale en internationale tv kanalen. Lees meer »

Augmented Reality applicatie helpt hotel eigenaren bij het kiezen van de juiste hotel tv

Gepubliceerd op: 18-06-2012
TPVision, de nieuwe joint venture tussen Philips tv en het Chinese TPV, heeft onlangs een nieuwe (gratis) applicatie op de markt gebracht waarmee hotel eigenaren kunnen zien hoe een hotelkamer of conferentiezaal eruit zou zien met de nieuwe hotel tv’s van Philips. Lees meer »

Met Net TV brengt Philips interactie naar de hotel tv

Gepubliceerd op: 08-05-2012
Het winnen van de prestigieuze HTNG award (meest innovatieve hospitality technology) in april heeft de MediaSuite van Philips opnieuw in de schijnwerpers gezet. De MediaSuite televisies zijn speciaal ontwikkeld voor de hospitality branche en brengt Philips met Net TV het internet en dus nog meer interactie naar de hotelkamer. Lees meer »

Mockelsnas Herrgard uit Zweden kiest voor satelliet tv oplossing van Looman Hospitality TV Solutions

Gepubliceerd op: 31-03-2012
(Persbericht) Leidschendam, 31 maart 2012 – Het Mockelsnas Herrgard Conferentie Hotel heeft de wens van haar bezoekers ter harte genomen en heeft het aantal televisiekanalen uitgebreid van 9 naar 62 televisie kanalen. Het hotel, dat vanwege haar conferentie faciliteiten een grote internationale aantrekkingskracht heeft, kan met de satelliet oplossing van Looman Hospitality TV Solutions haar klanten ook na werktijd voorzien van alle benodigde informatie en ontspanning. Lees meer »

Hotel tv en de verwachtingen van de hotelgast van vandaag

Gepubliceerd op: 28-02-2012
Leidschendam, 28 februari 2012 – Pakweg een paar decennia geleden zag de wereld van de hotelier er heel anders uit: een minder transparante markt, geen online bookingen en qua in-room entertainment en communicatie ver vooruit op wat de hotelgast thuis om zich heen had. Lees meer »
Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7