Nieuws

Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7

Trends en ontwikkelingen in de hospitality branche voor 2018

Gepubliceerd op: 29-01-2018
In de hotel industrie gaan de ontwikkelingen razendsnel. Wil je als hotel up-to-date blijven en blijven voldoen aan de verwachtingen van je hotelgasten dan dien je continu te innoveren. Evolutie gaat hierbij boven revolutie. Lees meer »

Boetiekhotel Monet Garden, het gevoel van thuis in een modern jasje

Gepubliceerd op: 15-12-2017
Amsterdam is hot! De stad wordt overspoelt met toeristen uit alle windstreken. Zowel zakelijke reizigers, als mensen die privé in Amsterdam willen verblijven iedereen zoekt het hotel dat bij hem of haar past. Het Monet Garden hotel is nieuw in Amsterdam en een populaire keuze bij de hotelbezoekers. Lees meer »

Trends en ontwikkelingen in de hospitality branche voor 2017

Gepubliceerd op: 03-01-2017
Aangezien er diverse trends in de hospitality c.q. de hotel branche te zien zijn en er ook nogal wat ontwikkelingen gaande zijn hebben we deze voor u verzameld en op een rij gezet. Welke veranderingen gaan we zien in hotels in de komende jaren, te beginnen in 2017? Lees meer »

Hampshire hotels upgraden televisies en tv-netwerk in Nederland

Gepubliceerd op: 10-08-2016
De Hampshire hotel groep, een unieke hotelketen in de Benelux met zowel hotels in eigen beheer als in franchise, is zojuist gestart met het upgraden van haar televisie netwerk. Voor eind 2017 worden in 22 hotels circa 2500 televisies vervangen door de nieuwere LED-Tv’s uit de Studio lijn van Philips. Daarnaast zal ook digitale televisie volledig worden toegepast in het tv-netwerk van de Hampshire hotels. Lees meer »

In de kop van Groningen komt een bijzonder hotel

Gepubliceerd op: 15-03-2016
Medio mei opent Hotel Termunterzijl in de gelijknamige plaats haar deuren. Een hotel op een bijzondere plaats. Middenin het polderlandschap, dichtbij de Eemshaven en op nog geen kwartier van Delfszijl. Een heerlijke uitvalsbasis voor iedereen die op zoek is naar rust, natuur én … een bijzonder hotel. Lees meer »
Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7