Nieuws

Pagina's: < 1 2 3 4 5 6 7 >

Trends en ontwikkelingen in de hospitality branche 2020

Gepubliceerd op: 26-01-2020
De hospitality branche is de afgelopen jaren enorm veranderd. De technologische ontwikkelingen hebben een enorme impact gehad op de mogelijkheden van hotels om zich te profileren en bezoekers te overtuigen hen te bezoeken. Toch zijn er ook een aantal maatschappelijk en sociale trends gaande die de koers van de branche zullen gaan bepalen. Wij zetten ze voor 2020 weer op een rij voor u. Lees meer »

Hotel Mondragon laat oude tijden terugkeren

Gepubliceerd op: 14-01-2020
Hotel Mondragon is het nieuwe hotel in het centrum van Zierikzee. Een boutique hotel wel te verstaan. Een luxueus hotel waarin je weer als gast wordt behandeld. We kunnen wel zeggen ... Lees meer »

Hotel Olympic geeft de Amsterdamse Sportas nog meer allure

Gepubliceerd op: 06-06-2019
Nadat de Sportraad in Amsterdam in 2007 de Sportas definieerde als de locatie in Amsterdam waar wordt gesport en bewogen is de Sportas in de loop der jaren steeds verder ontwikkeld. Het is een ontmoetingsplek voor niet-sporters maar ook de plek voor sporters. Er zijn trainings- en wedstrijdfaciliteiten, medische faciliteiten, sportspeciaal zaken, restaurants met healhty food en sinds eind april 2019 ook het nieuwe Olympic Hotel. Lees meer »

Trends en ontwikkelingen in de hospitality branche 2019

Gepubliceerd op: 30-01-2019
Zoals elk jaar hebben we ook voor 2019 gekeken naar de ontwikkelingen in de hospitality branche en met name het hotelwezen. In tegenstelling tot andere jaren zien we dat hotels zich steeds meer gaan profileren. Dit gebeurt vaak op thema, zoals de zgn. wellness hotels, en sluit aan op de specifieke ervaring waar de hotelgast van vandaag naar op zoek is. Lees meer »

Trends en ontwikkelingen in de hospitality branche voor 2018

Gepubliceerd op: 29-01-2018
In de hotel industrie gaan de ontwikkelingen razendsnel. Wil je als hotel up-to-date blijven en blijven voldoen aan de verwachtingen van je hotelgasten dan dien je continu te innoveren. Evolutie gaat hierbij boven revolutie. Lees meer »
Pagina's: < 1 2 3 4 5 6 7 >