Nieuws

Pagina's: < 1 2 3 4 5 6 7 >

Hotel Olympic geeft de Amsterdamse Sportas nog meer allure

Gepubliceerd op: 06-06-2019
Nadat de Sportraad in Amsterdam in 2007 de Sportas definieerde als de locatie in Amsterdam waar wordt gesport en bewogen is de Sportas in de loop der jaren steeds verder ontwikkeld. Het is een ontmoetingsplek voor niet-sporters maar ook de plek voor sporters. Er zijn trainings- en wedstrijdfaciliteiten, medische faciliteiten, sportspeciaal zaken, restaurants met healhty food en sinds eind april 2019 ook het nieuwe Olympic Hotel. Lees meer »

Trends en ontwikkelingen in de hospitality branche 2019

Gepubliceerd op: 30-01-2019
Zoals elk jaar hebben we ook voor 2019 gekeken naar de ontwikkelingen in de hospitality branche en met name het hotelwezen. In tegenstelling tot andere jaren zien we dat hotels zich steeds meer gaan profileren. Dit gebeurt vaak op thema, zoals de zgn. wellness hotels, en sluit aan op de specifieke ervaring waar de hotelgast van vandaag naar op zoek is. Lees meer »

Trends en ontwikkelingen in de hospitality branche voor 2018

Gepubliceerd op: 29-01-2018
In de hotel industrie gaan de ontwikkelingen razendsnel. Wil je als hotel up-to-date blijven en blijven voldoen aan de verwachtingen van je hotelgasten dan dien je continu te innoveren. Evolutie gaat hierbij boven revolutie. Lees meer »

Boetiekhotel Monet Garden, het gevoel van thuis in een modern jasje

Gepubliceerd op: 15-12-2017
Amsterdam is hot! De stad wordt overspoelt met toeristen uit alle windstreken. Zowel zakelijke reizigers, als mensen die privé in Amsterdam willen verblijven iedereen zoekt het hotel dat bij hem of haar past. Het Monet Garden hotel is nieuw in Amsterdam en een populaire keuze bij de hotelbezoekers. Lees meer »

Trends en ontwikkelingen in de hospitality branche voor 2017

Gepubliceerd op: 03-01-2017
Aangezien er diverse trends in de hospitality c.q. de hotel branche te zien zijn en er ook nogal wat ontwikkelingen gaande zijn hebben we deze voor u verzameld en op een rij gezet. Welke veranderingen gaan we zien in hotels in de komende jaren, te beginnen in 2017? Lees meer »
Pagina's: < 1 2 3 4 5 6 7 >