Nieuws

Pagina's: < 1 2 3 4 5 6 7 >

Stijlvol overnachten in ’t Goude Hooft in Den Haag

Gepubliceerd op: 19-08-2014
Het blijft altijd een uitdaging om een hotel restaurant te vernieuwen en toch het historisch karakter ervan te bewaren. Zeker wanneer de historie van het pand terug gaat tot 1423. Lees meer »

Nieuwe generatie Philips Smart TV’s op komst

Gepubliceerd op: 29-04-2014
Als marktleider in de hospitality branche blijft TP Vision de Philips Smart televisies verder ontwikkelen en is de 4e generatie inmiddels in aantocht. Innovatie en Total Cost of Ownership (TCO) zijn de succesvolle ingrediënten achter de opmars van Philips hotel televisie. Lees meer »

Star Lodge hotel in Utrecht, vier sterren kwaliteit in een 2 sterren jasje

Gepubliceerd op: 31-03-2014
Een low budget hotel met een vier sterren uitstraling kom je niet vaak tegen. Nederland is er echter één rijker, het Star Lodge Hotel in Utrecht. Het 85 kamer hotel heeft zojuist haar deuren geopend en heeft ruime kamers met een inloopdouche, heerlijke bedden, Philips Smart TV’s en glasvezel internet in het gehele hotel. Wij vragen ons bijna af hoe high-end er dan uitziet .. Lees meer »

Philips Smart TV brengt Hospitality tv naar een nieuw niveau

Gepubliceerd op: 05-02-2014
De nieuwste versie van het Philips Smart TV dashboard heeft de functionaliteit wederom uitgebreid en brengt zowel features die voor zowel de hotelgast als de hoteleigenaar bijzonder interessant zijn. Lees meer »

Philips hotel tv wint gerenommeerde BD Travel Award voor 2013

Gepubliceerd op: 16-12-2013
Voor het vijfde jaar op rij deelde het gerenommeerde magazine Business Destinations internationale awards uit voor de reisindustrie. Lees meer »
Pagina's: < 1 2 3 4 5 6 7 >