Nieuws

Pagina's: < 1 2 3 4 5 6 7 >

Trends en ontwikkelingen in de hospitality branche voor 2014

Gepubliceerd op: 05-12-2013
Waar gaan we naar toe in de hospitality branche? Welke ontwikkelingen zijn er aan de gang en welke dient u in de gaten te houden. Kortom, voor de 3e keer in successie, trends en ontwikkelingen in de hospitality branche. Nu voor het aankomende jaar 2014. Lees meer »

Deskchannel voorziet uw hotelgast van visuele up-to-date informatie

Gepubliceerd op: 13-11-2013
Als business partner van Hospitality TV Solutions voorziet Deskchannel uit Haarlem de hotelbranche van informatieve displays in verschillende formaten om de hotelbezoeker optimaal te informeren over activiteiten of evenementen in het hotel maar natuurlijk ook daarbuiten. Lees meer »

Info- en entertainment bij hotel Epping in IJsselstein naar een hoger niveau

Gepubliceerd op: 15-10-2013
Hotel Epping uit het centraal gelegen IJsselstein heeft haar televisies in de kamers vernieuwd én naar een hoger niveau gebracht met de 42inch hotel tv’s van Philips. Lees meer »

Connectivity en TCO staan centraal bij het Philips Oxigen concept voor hotel tv’s

Gepubliceerd op: 28-08-2013
Met de 2013 Philips hotel televisies hebben hotel eigenaren een verscheidenheid aan keuze. De LED tv’s van de verschillende series (EasySuite, MediaSuite en Signature Suite) zijn beschikbaar van 19'' (48 cm) tot 55'' (140) waardoor zowele kleinere kamers als grote suites van prachtige tv’s kunnen worden voorzien. Lees meer »

Van der Valk Rotterdam - Nieuwerkerk upgrade binnen- en buitenkant

Gepubliceerd op: 08-08-2013
Na uitbreiding van het aantal kamers, suites en vergaderruimtes en een grondige gevelrenovatie heeft het succesvolle Van der Valk Hotel in Nieuwerkerk ook haar televisies en zenderaanbod geupgrade naar een hoger niveau. Philips en Looman Hospitality Solutions hebben het hotel voorzien van circa 100 nieuwe Philips hotel televisies en een nieuw digitaal tv ontvangststation waardoor het de hotelgast werkelijk aan niets meer ontbreekt. Lees meer »
Pagina's: < 1 2 3 4 5 6 7 >