Nieuws

Pagina's: < 1 2 3 4 5 6 7 >

Info- en entertainment bij hotel Epping in IJsselstein naar een hoger niveau

Gepubliceerd op: 15-10-2013
Hotel Epping uit het centraal gelegen IJsselstein heeft haar televisies in de kamers vernieuwd én naar een hoger niveau gebracht met de 42inch hotel tv’s van Philips. Lees meer »

Connectivity en TCO staan centraal bij het Philips Oxigen concept voor hotel tv’s

Gepubliceerd op: 28-08-2013
Met de 2013 Philips hotel televisies hebben hotel eigenaren een verscheidenheid aan keuze. De LED tv’s van de verschillende series (EasySuite, MediaSuite en Signature Suite) zijn beschikbaar van 19'' (48 cm) tot 55'' (140) waardoor zowele kleinere kamers als grote suites van prachtige tv’s kunnen worden voorzien. Lees meer »

Van der Valk Rotterdam - Nieuwerkerk upgrade binnen- en buitenkant

Gepubliceerd op: 08-08-2013
Na uitbreiding van het aantal kamers, suites en vergaderruimtes en een grondige gevelrenovatie heeft het succesvolle Van der Valk Hotel in Nieuwerkerk ook haar televisies en zenderaanbod geupgrade naar een hoger niveau. Philips en Looman Hospitality Solutions hebben het hotel voorzien van circa 100 nieuwe Philips hotel televisies en een nieuw digitaal tv ontvangststation waardoor het de hotelgast werkelijk aan niets meer ontbreekt. Lees meer »

Van der Valk vestigingen kiezen voor Philips tv en Looman Hospitality TV Solutions

Gepubliceerd op: 15-05-2013
In de afgelopen maanden hebben de Van der Valk hotels Den Haag-Wassenaar, Eindhoven, Roermond, Sassenheim, Stein-Urmond en Venlo gekozen voor de nieuwe kwaliteitsmodellen hotel televisie van Philips. Lees meer »

Wifi in hotels belangrijker dan een goed ontbijt

Gepubliceerd op: 29-11-2012
Leidschendam, 29 november 2012 - Zo’n pakweg 15 jaar geleden ging het de hotel bezoeker om drie dingen: een lekker bed, een nette badkamer en een goed ontbijt. Die tijd is echter voorbij. De klant is veeleisender geworden en internet toegang staat vaak bovenaan de wensenlijst wat de hotel bezoeker gebruikt bij het selecteren van het hotel. Lees meer »
Pagina's: < 1 2 3 4 5 6 7 >