Nieuws

Pagina's: < 1 2 3 4 5 6 7 >

Satelliet tv verslaat kabelmaatschappijen in hotels

Gepubliceerd op: 15-10-2012
Leidschendam, 16 oktober 2012 - Nu analoge kabeltelevisie aan het verdwijnen is zitten hotels die een B2B contract hebben met de kabelmaatschappij voor de levering van hotel tv met een probleem. De kabelmaatschappijen verwachten van de hotel eigenaren dat men investeert in een digitale oplossing maar zo eenvoudig is dat niet. Lees meer »

Van HDTV naar Ultra HDTV (UHDTV)

Gepubliceerd op: 10-09-2012
Leidschendam, 10 september 2012 - De ontwikkelingen in de tv wereld staan niet stil. Na de intrede van de flat screen televisies en de invoering van HDTV is Full HD langzamerhand de norm geworden bij de aanschaf van nieuwe toestellen. Ook LED en 3D worden bij vele toestellen ingebouwd maar deze laatste twee technieken lijken niet doorslaggevend bij de keuze voor een bepaald type televisie. Lees meer »

Prominent Inn kiest voor Philips hotel tv en ontvangst via de satelliet

Gepubliceerd op: 07-08-2012
Leidschendam, 7 augustus 2012 – Om tegemoet te komen aan de wensen en behoeften van de internationale klant heeft het Prominent Inn hotel uit Noordwijk haar hotel tv's en hotel tv systeem geupgrade. Gekozen is voor digitale televisie in HD kwaliteit via de satelliet met 36 nationale en internationale tv kanalen. Lees meer »

Augmented Reality applicatie helpt hotel eigenaren bij het kiezen van de juiste hotel tv

Gepubliceerd op: 18-06-2012
TPVision, de nieuwe joint venture tussen Philips tv en het Chinese TPV, heeft onlangs een nieuwe (gratis) applicatie op de markt gebracht waarmee hotel eigenaren kunnen zien hoe een hotelkamer of conferentiezaal eruit zou zien met de nieuwe hotel tv’s van Philips. Lees meer »

Met Net TV brengt Philips interactie naar de hotel tv

Gepubliceerd op: 08-05-2012
Het winnen van de prestigieuze HTNG award (meest innovatieve hospitality technology) in april heeft de MediaSuite van Philips opnieuw in de schijnwerpers gezet. De MediaSuite televisies zijn speciaal ontwikkeld voor de hospitality branche en brengt Philips met Net TV het internet en dus nog meer interactie naar de hotelkamer. Lees meer »
Pagina's: < 1 2 3 4 5 6 7 >