Nieuws

Pagina's: < 1 2 3 4 5 6 7 >

Van der Valk vestigingen kiezen voor Philips tv en Looman Hospitality TV Solutions

Gepubliceerd op: 15-05-2013
In de afgelopen maanden hebben de Van der Valk hotels Den Haag-Wassenaar, Eindhoven, Roermond, Sassenheim, Stein-Urmond en Venlo gekozen voor de nieuwe kwaliteitsmodellen hotel televisie van Philips. Lees meer »

Wifi in hotels belangrijker dan een goed ontbijt

Gepubliceerd op: 29-11-2012
Leidschendam, 29 november 2012 - Zo’n pakweg 15 jaar geleden ging het de hotel bezoeker om drie dingen: een lekker bed, een nette badkamer en een goed ontbijt. Die tijd is echter voorbij. De klant is veeleisender geworden en internet toegang staat vaak bovenaan de wensenlijst wat de hotel bezoeker gebruikt bij het selecteren van het hotel. Lees meer »

Satelliet tv verslaat kabelmaatschappijen in hotels

Gepubliceerd op: 15-10-2012
Leidschendam, 16 oktober 2012 - Nu analoge kabeltelevisie aan het verdwijnen is zitten hotels die een B2B contract hebben met de kabelmaatschappij voor de levering van hotel tv met een probleem. De kabelmaatschappijen verwachten van de hotel eigenaren dat men investeert in een digitale oplossing maar zo eenvoudig is dat niet. Lees meer »

Van HDTV naar Ultra HDTV (UHDTV)

Gepubliceerd op: 10-09-2012
Leidschendam, 10 september 2012 - De ontwikkelingen in de tv wereld staan niet stil. Na de intrede van de flat screen televisies en de invoering van HDTV is Full HD langzamerhand de norm geworden bij de aanschaf van nieuwe toestellen. Ook LED en 3D worden bij vele toestellen ingebouwd maar deze laatste twee technieken lijken niet doorslaggevend bij de keuze voor een bepaald type televisie. Lees meer »

Prominent Inn kiest voor Philips hotel tv en ontvangst via de satelliet

Gepubliceerd op: 07-08-2012
Leidschendam, 7 augustus 2012 – Om tegemoet te komen aan de wensen en behoeften van de internationale klant heeft het Prominent Inn hotel uit Noordwijk haar hotel tv's en hotel tv systeem geupgrade. Gekozen is voor digitale televisie in HD kwaliteit via de satelliet met 36 nationale en internationale tv kanalen. Lees meer »
Pagina's: < 1 2 3 4 5 6 7 >