Nieuws

Pagina's: < 1 2 3 4 5 6 7 >

Met Net TV brengt Philips interactie naar de hotel tv

Gepubliceerd op: 08-05-2012
Het winnen van de prestigieuze HTNG award (meest innovatieve hospitality technology) in april heeft de MediaSuite van Philips opnieuw in de schijnwerpers gezet. De MediaSuite televisies zijn speciaal ontwikkeld voor de hospitality branche en brengt Philips met Net TV het internet en dus nog meer interactie naar de hotelkamer. Lees meer »

Mockelsnas Herrgard uit Zweden kiest voor satelliet tv oplossing van Looman Hospitality TV Solutions

Gepubliceerd op: 31-03-2012
(Persbericht) Leidschendam, 31 maart 2012 – Het Mockelsnas Herrgard Conferentie Hotel heeft de wens van haar bezoekers ter harte genomen en heeft het aantal televisiekanalen uitgebreid van 9 naar 62 televisie kanalen. Het hotel, dat vanwege haar conferentie faciliteiten een grote internationale aantrekkingskracht heeft, kan met de satelliet oplossing van Looman Hospitality TV Solutions haar klanten ook na werktijd voorzien van alle benodigde informatie en ontspanning. Lees meer »

Hotel tv en de verwachtingen van de hotelgast van vandaag

Gepubliceerd op: 28-02-2012
Leidschendam, 28 februari 2012 – Pakweg een paar decennia geleden zag de wereld van de hotelier er heel anders uit: een minder transparante markt, geen online bookingen en qua in-room entertainment en communicatie ver vooruit op wat de hotelgast thuis om zich heen had. Lees meer »

Alexander Hotel uit Noordwijk kiest voor Philips en digitale satelliet televisie

Gepubliceerd op: 24-01-2012
Noordwijk, 24 januari 2012 – Het Alexander Hotel uit Noordwijk (vier sterren) heeft onlangs haar hotel televisies en hotel tv systeem geupgrade. Het prestigieuze hotel heeft besloten in te zetten op digitale satelliet televisie om haar (internationale) bezoekers nog beter te kunnen bedienen. Lees meer »

Trends en ontwikkelingen in de hospitality branche voor 2012

Gepubliceerd op: 22-12-2011
De hospitality branche is snel aan het veranderen. Technologie en hotel bezoekers zijn hierachter de drijvende kracht. De beste prijs/kwaliteitsverhouding wordt steeds belangrijker, er wordt steeds meer (mobiel) online geboekt en de klant verwacht eenvoudigweg dat de technologie waarvan men thuis gebruik maakt ook aanwezig is in de hotels die men bezoekt. Lees meer »
Pagina's: < 1 2 3 4 5 6 7 >