Nieuws

Pagina's: < 1 2 3 4 5 6 7 >

Trends en ontwikkelingen in de hospitality branche voor 2012

Gepubliceerd op: 22-12-2011
De hospitality branche is snel aan het veranderen. Technologie en hotel bezoekers zijn hierachter de drijvende kracht. De beste prijs/kwaliteitsverhouding wordt steeds belangrijker, er wordt steeds meer (mobiel) online geboekt en de klant verwacht eenvoudigweg dat de technologie waarvan men thuis gebruik maakt ook aanwezig is in de hotels die men bezoekt. Lees meer »

Van der Valk Hotel Vianen kiest voor nieuw satelliet tv ontvangstsysteem

Gepubliceerd op: 24-11-2011
Leidschendam, 24 november 2011 – In navolging van van der Valk hotel Akersloot heeft nu ook van der Valk hotel Vianen gekozen voor een satelliet televisie ontvangsysteem van Looman Hospitality TV Solutions. Lees meer »

Hogerhuys kiest voor satelliet tv oplossing van Looman Hospitality TV Solutions

Gepubliceerd op: 28-10-2011
Noordwijk, 26 oktober 2011 – Vier sterren hotel Hogerhuys uit Noordwijk doet kabeltelevisie de deur uit en heeft gekozen voor satelliet televisie. Deze oplossing wordt geleverd door Looman Hospitality TV Solutions, Philips hotel tv distributeur en leverancier van satelliet tv voor de hospitality branche. Lees meer »

Philips MediaSuite binnenkort leverbaar

Gepubliceerd op: 27-09-2011
Zeer binnenkort, de verwachting is eind oktober, zijn de Philips MediaSuite televisies leverbaar voor de hospitality branche. Deze televisies hebben internet toegang en bieden de hotelgast directe toegang tot het internet in de hotelkamer! Via de speciaal ontwikkelde NetTV applicaties worden er bovendien een aantal interactieve services aangeboden wat de klantervaring nog positiever zal beïnvloeden. Catch-up televisie, lokaal weer en nieuws, en toegang tot social media als Twitter en Facebook zijn hiervan enkele voorbeelden. Lees meer »

Hotels stappen over op satelliet tv nu Duitse zenders analoog verdwijnen

Gepubliceerd op: 29-08-2011
Aanbod en keuzevrijheid van televisie kanalen lijkt enkele kabelaanbieders op te breken. Door het schrappen van de Duitse tv kanalen ARD, ZDF, WRD en NDR in het analoge zenderaanbod lijkt Ziggo haar klanten te dwingen te kiezen voor digitale abonnementen. Hotels met veel Duitse toeristen lijken nu steeds meer te kiezen voor satelliet televisie. Een keuze die lijkt ingegeven door de kwaliteit en keuzevrijheid. Zo kan men via de satelliet kostenloos kijken naar de HD kanalen van ARD en ZDF en wordt het aantal HD kanalen de komende jaren nog verder uitgebreid. Lees meer »
Pagina's: < 1 2 3 4 5 6 7 >